Lonely Skullboy

Lonely Skullboy
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Lonely Skullboy
  • DEL

Lonely Skullboy - Spring, undvig og erobre!

Tag på en spændende rejse med Lonely Skullboy! Dette gratis casual spil er perfekt til spillere på alle niveauer. Det vil teste dine færdigheder og reflekser, mens du hopper og teleporterer dig vej til den magiske portal. Med klassisk grafik, intense udfordringer og sjove power-ups, som du kan samle, vil du ønske, at spillet aldrig slutter!

Er du klar til den ultimative spiloplevelse? Så tag med Skullboy på hans søgen. Lad eventyret begynde!

Spillets kontrol

Kontrol af spillet er nem. På en smartphone skal du bruge de touch-kontrol, der er angivet på skærmen. I det nederste venstre hjørne finder du bevægelseskontrol, og i det nederste højre hjørne kan du finde spring- og teleportkontrollen.

På en PC skal du bruge tastaturet til at spille Lonely Skullboy. Du kan enten bruge WASD-kontrollen eller piletasterne til at navigere din spiller. Tryk på pil opad / W / mellemrumstasten for at hoppe. Og tryk på pil nedad / S / J-tasten for at teleportere.

Hvordan spiller jeg - Lonely Skullboy

Målet med dette spil er at hjælpe Skullboy med at nå portalen med succes, så han kan fortsætte til det næste niveau.

På din vej skal du hoppe på platforme, undvige pigge og teleportere dig gennem vægge for at nå frem til din destination. Spillet starter let, og efterhånden som du kommer videre, bliver det meget mere udfordrende. For at udføre et dobbeltspring eller teleportere skal du først samle på powerups. Du kan kun bruge én powerup ad gangen. God fornøjelse!

Læs mere
Læs mindre