Happy Halloween

Happy Halloween
START SPILLET
GRATIS SPIL / HALLOWEEN / Happy Halloween
  • DEL

Happy Halloween - "vælg dine kort og red dig selv"

"Happy Halloween" er et udfordrende kortspil online. I spillet får du vist forskellige kort. Du skal vende dem for at se, hvilket billede de har på dem. Når du har vendt et kort, vender du et andet kort; hvis billedet på de to kort er ens, er de et par, og kortene bliver lagt til side. Men hvis billeder er forskellige, vendes kortene igen, og du skal prøve igen. Målet med spillet er at rydde bordet ved at lægge alle kort til side.

Du skal have en god hukommelse, for at huske billederne og rydde bordet. Uret tikker, og du skal afslutte vendespillet, før tiden løber ud. Spillet tæller også dine træk, og det handler om at have så få træk som muligt, for at få flest point. For hvert kort du vender, koster det dig 10 point. Når du får et par, tjener du 100 point. Så lad ikke de grimme zombier distrahere dig, når du skal vende de rigtige kort.

Dette er et niveau-baseret internet spil. Når du gennemfører et niveau, inden tiden løber ud, kommer du til næste niveau. Spillet starter med få kort. Efterhånden som du gennemfører niveauerne, øges antallet af kort. Dermed bliver spillet mere og mere udfordrende.

Så start med at spille i dag og bliv ved med at vende kort, indtil du bliver vendespils-mester. Hav det sjovt!

Læs mere
Læs mindre