Duck Hunter

Duck Hunter
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Duck Hunter
  • DEL

Duck Hunter - Skyd så mange ænder som muligt!

Duck Hunter er et fantastisk arkade spil fyldt med sjov og underholdning.

Elsker du at jage? Så er dette spil uden tvivl den bedste spil app for dig.

Grib din pistol, juster og tilpas dit kikkertsigte og find derefter dit bytte og - BANG BANG BANG!

Lad ikke ænderne flyve udenfor din rækkevidde. I stedet skal du jage dem, så godt som du kan med absolut præcision. 

Du vil have tre kugler til at skyde en and ned med. Gør dit bedste for at skyde dem ned indenfor tre forsøg; ellers flyver de væk. Du skal skyde mindst seks ænder for at gå videre til næste runde. Så, vær skarp og nyd spillet. 

De grønne græsarealer og træer i baggrunden vil skabe en landlig stemning i dit hoved. Du har din dovne hund til at fange ænderne for dig. Det er sjovt at skyde og lige så sjovt at jage. Jo flere runder du gennemfører, jo mere komplekst og udfordrende bliver spillet. Men du skal forholde dig roligt og spille med tålmodighed. 

Kan du huske de spil, du spillede i starten af 80erne? De arkadespil du spillede i spillehaller? Hvis du elskede de simple, cool, søde, vanedannende og sjove spil, så vil nostalgien med sikkerhed ramme dig hårdt, når du spiller dem igen. Den beroligende funky musik vil dog med sikkerhed gøre dig energisk og afslappet i hovedet. 

Dette spil kan spilles på både PC og andre mobilenheder. Til PC-gameplay skal du benytte tasterne W, A, S, D eller piletasterne til at justere dit kikkertsigte og klik på mellemrumstasten for at skyde. Touch Control fungerer på alle browsere og alle mobilenheder. 

Kom i gang med at spille nu og slå dig løs i jagt-verdenen.

Læs mere
Læs mindre