Super Cowboy Run

Super Cowboy Run
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Super Cowboy Run
  • DEL

Super Cowboy Run - Monstre er på fri fod

Super Cowboy Run er et super sjovt, spændende og gribende spil. Spillet handler om en ung cowboy, der er på farten for at dræbe alle slags monstre. Dette spil har smuk grafik og giver spilleren en vidunderlig oplevelse. Forestil dig en verden i det vilde vest hvor alle mulige monstre er på fri fod, og du er den eneste person, der kan beskytte din by. Tror du, at du har, hvad der skal til for at beskytte din by?

Super Cowboy Run er et let og sjovt spil. Hovedmålet med dette spil er at skyde alle de røvere, monstre, skeletter og orker der stormer mod dig. Derudover får du mange bonusser i form af mønter, ammunition og ekstra liv, så sørg for at samle dem alle! Det er også vigtigt at være opmærksom på alle de forhindringer, der kommer rullende mod dig på din vej. Så sørg for at undgå dem, så de ikke tager dit liv.

Desuden vil fuglene over dig, forsøge at droppe bomber, der dræber dig. Så sørg for at undgå dem eller ødelægge dem, før de har chancen for at dræbe dig! Jo længere du overlever, jo flere point optjener du. Prøv at slå din rekord og bliv fænget af dette spil. Super Cowboy Run har også et fantastisk tema og grafik, der er meget imponerende.

Sådan spiller du:

Super Cowboy Run er hverken kompliceret eller krævende, da det eneste du skal gøre er at hoppe og skyde. På en PC styrer du således: Brug mellemrumstasten til at skyde og piletasterne til at springe. På mobile enheder er alt, du skal gøre at trykke på ikonerne for at springe og skyde. Nøglen er at overleve så længe som muligt og ikke miste dine liv. Du har tre liv i hver runde.

Læs mere
Læs mindre