Air Warfare

Air Warfare
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Air Warfare
  • DEL

Air Warfare - "Ryd Himlen"

Fjenderne har angrebet, og vores flåde er ikke klar!

Nu afhænger alt af dig; flyv over himlen og ryd luftrummet for alle fjendtlige fly, du ser. Fjenderne har samlet sig i grupper og angriber konstant. Du styrer et kampfly og skal angribe fjendens fly, der kommer mod dig. Dette er et luftangrebs-spil, så styr dit fly og skyd på fjendens jetfly. Du kan skyde efter dem eller undgå deres skud ved at fjerne dig fra deres sigte. Men det er svært, hvis der er mange fjender på himlen. Du har 2 kanoner, som du kan bruge til at skyde flyene, men pas på, for du har ikke uendelige kugler. Hvis du løber tør for kugler, er du død. Vær også forsigtig med brændstoffet; når du løber tør, er spillet slut.

Når du skyder fly, får du forskellige gaver, som vil hjælpe dig med din mission. Nogle fly indeholder pakker, som indeholder forskellige forsyninger. Nogle fly indeholder pakker, som vil hjælpe dig med at reparere de skader, fjenden har påført dig. Brændstofpakkerne genopfylder din brændstoftank, så du kan holde dit fly i luften. Der er også opgraderingspakker, som tilføjer flere kanoner til dit fly, som vil hjælpe dig med at ødelægge fjenden. Du kan også finde specielle raketter i pakkerne, som er ekstra farlige for de fly, som de angriber. De er dog meget sjældne, og der findes ikke mange af dem. Der er ingen ekstra liv i spillet, så hvis du styrter, bliver du nødt til at starte forfra. Så dette flyspil er ret udfordrende.

Der findes ikke forskellige niveauer i spillet, du skal bare flyve så længe som muligt. Når du skyder fly og samler forsyninger, modtager du point, som kan bruges til at sammenligne din præstation med andre. Du kan koble spillet til sociale medier, og dermed sammenligne din score online.

Dette mobil spil kræver hurtig reaktionstid, god håndtering af dine ressourcer og gode skydefærdigheder. Bliv ved med at øve dig, så bliver du en top-pilot på ingen tid.

Læs mere
Læs mindre