Tank Defender

Tank Defender
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Tank Defender
  • DEL

Tank Defender - "Sir, yes sir!"

Du er en tankkommandør, der er alene omgivet af fjender. Der er ingen chance for hjælp, og du er efterladt til dig selv. Fjenden kender din position og har sendt en massiv flåde ud for at angribe dig. Nu er det tid til at bevise, at du er den bedste tankkommandør nogensinde. Sigt mod flyene og destruér dem for at få point og penge. Der er forskellige slags fly, der er små krigere, og der er nogle farlige store bombefly.

Disse fly vil tage chancer og vil forsøge at smide bomber på dig; dit job er at sigte mod disse bomber og ødelægge dem, før de når jorden for at såre dig. Desværre er der også dødbringende helikoptere, som også er ude efter dig. Men du er ikke helt hjælpeløs; når du skyder flyene, får du bonusser. Tilfældige fly indeholder specielt ekstraudstyr, som kan hjælpe dig med at angribe. Disse bonusser hjælper dig også med at forsvare din position og hjælper dig med at skyde flyene.

Der vil være en tidsbonus, der giver dig nogle ekstra sekunder på timeren og giver dig mulighed for at skyde flere fly ned. Der er "tankskjoldet", der giver din tank noget immunitetstid. I den sikkerhedsperiode behøver du ikke bekymre dig om at forsvare dig selv, derimod kan du koncentrere dig om at destruere de forbandede fly. Der er også sjældne ekstra livsbonusser, der giver dig et ekstra liv, hvis du bliver ramt med en bombe. Men den bedste bonus er den ekstra kanonbonus, som giver dig en hjælpende hånd til at skyde raketter af sted. Dette opgraderer tanken, og derefter skyder tanken flyene med 2 missiler på samme tid.

Dette spil for børn og voksne er ikke baseret på noget level- eller niveausystem, men er et uendeligt spil, der lader dig spille det, indtil alle dine tre liv er opbrugt. Du er besejret, hvis tiden løber ud; alle flyene har forskellige point, som du bliver belønnet med, hvis du skyder dem; i sidste ende bliver disse point talt sammen, hvilket bliver din endelige score. Dette spil vil teste dine skyde-, manøvrerings- og styringsevner.

Hav det sjovt med at spille, forsvar din position og bevis at du er den bedste tankkommandør.

Læs mere
Læs mindre