Mad Scientist

Mad Scientist
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Mad Scientist
  • DEL

Mad Scientist - "Forskeren blev gal i hovedet!"

Alle har set film om forskere, der bliver gale, men har du spillet et spil baseret på dette tema?

Hvis ikke, så kan du prøve det med "Mad Scientist". Spil rollen som en hårdtarbejdende videnskabsmand, der er blevet gal, mens han arbejder på en hemmelig formel. Nu er han på en mission, hvor han vil ødelægge alt. Han elsker desværre at dræbe mennesker i stedet for at hjælpe dem. Derfor har han lavet sin egen partikelkanon, som skal hjælpe ham på hans mission.

Men han keder sig for meget og tager derfor til en ny planet for at samle materialer til nye våben. Men det er ikke let; han står over for fjender, der vil gøre alt for at dræbe ham. De angriber ham ved at flyve over ham, og de har endda skjold, som de bruger til at beskytte sig mod dine våben. Men han er fast besluttet på at samle materialerne til hans våben. Så hjælp den gale videnskabsmand med at nå sit mål og dræb de fjender som kommer på tværs, mens du spiller spillet.

Du har også en jetpack, du kan bruge til at undslippe ubehagelige situationer; hvis du er omringet, kan du flyve væk med ét tryk. Bliv ved med at løbe, så vil du finde forskellige våben på din vej, lige fra enkle rifler til dobbeltløbede skydere og fra stødpistoler til minipistoler.

Du har en god rustning til rådighed, men du kan ikke vide sig sikker, for sværhedsgraden og intensiteten stiger gennem spillet. Og vær opmærksom på bjælken i øverste venstre hjørne, den vil hjælpe dig med at holde styr på, hvor meget power du har tilbage. Materialerne er rørformede dåser, som du får efter at have besejret fjenderne. Du vil blive ved med at få materialer, når du gør fremskridt i spillet. De vil også fungere som din score i spillet, så fortsæt med at spille og sæt nye rekorder, som vil gøre dine venner jaloux.

Dette spil indeholder action, løb og kamp, som får dig til at spille i timevis. HD-grafikken, temaet og lydene spiller sammen, og giver dig den perfekte spiloplevelse. Hav det sjovt med at samle våben!

Læs mere
Læs mindre