Invaders War

Invaders War
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Invaders War
  • DEL

Invaders War

Er du klar til kamp og til at kæmpe mod fjenderne? Dette gratis spil Invaders War er her for at sætte dine taktiske evner på prøve! Brug dit rumskibs kraftfulde våben til at nedkæmpe bølge efter bølge af rummonstre, mens du undgår deres angreb og forhindrer dem i at nå dig. Gør dig klar til et intenst, spændende og sjovt eventyr med Invaders War!

Spillets kontrol

For at spille Invaders War fra en smartphone skal du bruge de touch-kontrol, der er angivet på skærmen. I nederste venstre hjørne finder du venstre og højre bevægelseskontrol, og i nederste højre hjørne finder du skydekontrollen.

På en PC skal du bruge dit tastatur til at styre spillet. Brug venstre og højre piletast til at bevæge dig, og brug "mellemrumstasten" til at skyde.

Hvordan spiller jeg - Invaders War

For at klare en bane skal du skyde alle rumvæsenerne ned. Du skal bevæge dit rumskib hurtigt for at undgå fjendens angreb. Du kan søge dækning i de kugler, der vil være foran dig. Du skal måske skyde nogle rumvæsner flere gange for at ødelægge dem. Der vil være en energibar øverst på skærmen, og du skal gennemføre niveauet, før den løber ud.

Du får 3 liv. Hvis du bliver ramt af en fjende, vil du miste et liv. Du kan også gendanne liv ved at ramme rumskibet og samle liv.

Læs mere
Læs mindre