Great Air Battles

Great Air Battles
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Great Air Battles
  • DEL

Great Air Battles - Undgå at kollidere med fjenden!

Great Air Battles er et spændende arkade-actionspil, hvor du skal nedskyde fjendens jagerfly, der forsøger at ramme dig.

Du har din helikopterkanon, som konstant fyrer skud af sted foran. Du skal blot flytte den med musen eller fingeren for ikke at kollidere med andre jager- og bombefly. Du skal også samle ammunition, liv, stjerner, brændstof og missiler i form af faldskærmsbelønninger for at dræbe og skyde flere og flere kampfly ned, som endnu ikke er kommet hen til dig.

Så kom i gang og få en høj score.

Men vær opmærksom på, at hvis du kolliderer med et hvilket som helst fly, er spillet slut. Så bevæg dig med absolut præcision og forsigtighed. Saml derefter de belønninger, stjerner og våben, du får, ved at destruere kommende kampfly.

Du behøver ikke tænke på at skulle lade eller skyde. Din kamphelikopter skyder automatisk skud efter skud mod fjenderne. I stedet skal du koncentrere dig om at flyve din helikopter gennem asken fra flyene.

Flyv over kontinenterne og øerne. Rejs over havene og dræb fjenderne for at overleve.

Flyv over de smukke hvide skyer. Lad dine våben og styr din kamphelikopter ud i kamp.

Du kan finde nogle af de nyeste og også nogle gamle modeller af fly her. Selvfølgelig er de jagerfly, som du ser, moderne modeller og yderst dødbringende. Men du kan også se jagerfly fra anden verdenskrig, disse er lidt langsomme.

Din Apache-kamphelikopter er en fantastisk manøvrerbar maskine, og du er kommandør over den. Så destruer og træk ind i fjendens lejr og kæmp for din ære.

Spillene er tilgængelige i browseren. Du kan spille det når som helst og give dig hen til kampens intensitet. Giv aldrig fjenden den mindste chance. Giv dem aldrig grund til at angribe. For hvis du gør det, kan du blive udsat for en trussel. Du skal være en klog pilot. Flyv din kampmaskine gennem skud og ild og vær en ægte helt.

Bevæg dig opad ved at trykke på op-piletasten. Bevæg dig nedad ved at klikke på ned-piletasten der. Hvis du f.eks. vil flytte dig til venstre, skal du klikke på pilen til venstre. Tryk på højre pil for at flytte dig til højre.

På din mobil skal du røre ved helikopteren og flytte den eller bruge joysticket.

Spillet kan spilles på både PC- og mobilenheder.

Mine damer og herrer - på med udstyret. Der er afgang. Lad dine våben og kæmp!

Læs mere
Læs mindre