Warriors VS Evil Spirits

Warriors VS Evil Spirits
START SPILLET
GRATIS SPIL / KAMPSPIL / Warriors VS Evil Spirits
  • DEL

Warriors VS Evil Spirits - Forsvar dig mod de onde ånder

I Warriors VS Evil Spirits vælger du om du vil være enten kriger eller soldat. Målet er simpelt - forsvar dig mod zombier, mumier og alle mulige monstre. Dette er et udfordrende spil, men ikke vær bekymret, du kan købe og opgradere dine våben - hvilket gør det lettere og sjovere at dræbe monstre. Tøv ikke, start din monster- dræbende rejse nu.

Held og lykke, og undgå at blive dræbt! Warriors VS Evil Spirits er et af BOOMs gode gratis spil og har et enkelt, men engaregende gameplay. Derudover får du fremragende opløsning og grafik i en applikation med en rimelig størrelse, som heller ikke tager meget hukommelse på din enhed. Jo flere penge du tjener på at dræbe monstre, jo mere kan du opgradere dine våben, ammunition osv., hvilket i sig selv er en sjov oplevelse og holder brugeren engageret i lang tid.

Derudover kan du bruge 16 typer våben, som også inspirerer spilleren til at fortsætte, og dermed låse op for flere våben. Hvert niveau i spillet er anderledes og unikt, så spilleren vil ikke kede sig.

Sådan spiller du:

Spillet, og hvordan du navigerer i det, er meget ligetil. På en PC bruges W-, A-, S-, D- og piletasterne til at flytte karakteren, mellemrumstasten til at skyde monstre og R genopladning eller genindlæsning.

Læs mere
Læs mindre