The Master of Archers

The Master of Archers
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / The Master of Archers
  • DEL

The Master of Archers - Bliv den ultimative skarpskytte!

Gør dit bueskydningsspil bedre med dette gratis spil "The Master of Archers"! Sigt og skærp dine færdigheder, mens du arbejder dig opad for at blive mesterbueskytte.

Dette 2D-spil med retro-grafik og intuitiv styring giver dig timevis af engagerende og udfordrende sjov. Vis os din skydepræcision, mens du rammer mål af alle slags, fra stationære til bevægelige mål. Gør dig klar til at vise dine evner som bueskytte med The Master of Archers!

Spillets kontrol

På en smartphone skal du trykke på den øverste venstre side af skærmen for at gå opad og den nederste venstre side for at gå nedad, og du skal trykke og holde nede på højre side af skærmen for at skyde en pil.

På en PC skal du bruge tastaturet til at spille spillet. Tryk på "W" eller piletasten opad for at gå opad og "S" eller piletasten nedad for at gå nedad.

Hvordan spiller man - The Master of Archers

Din opgave i dette spil er at ramme alle de krævede mål med din bue og pil. Bevæg din spiller op og ned og vælg et sted, som du synes er godt. Skyd derefter en pil.

Antallet af mål, som du skal ramme, vil blive vist øverst på skærmen. Du vil have et begrænset antal pile, så brug dem klogt.

Læs mere
Læs mindre