Space Purge

Space Purge
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Space Purge
  • DEL

Space Purge - Jorden er under angreb!

Vores planet, Jorden, er under angreb fra asteroider; vi har kun ét rumskib til at beskytte vores planet. Har du, hvad der skal til, for at ødelægge alle asteroiderne og blive Jordens frelser?

Space Purge er et super sjovt arkadespil, hvor du styrer et rumskib og skal ødelægge alle de hurtige asteroider og planeter i forskellige størrelser. I starten af spillet får du 500 skud, men det øges, hver gang du gennemfører et niveau. Rumskibet affyrer automatisk og konstant skud; alt hvad du skal gøre er at flytte skibet med musen for at ramme asteroiderne. Hver gang du rammer, får du point, som tilføjes til tælleren øverst.

Spillet har i alt 10 niveauer, som er indstillet til at blive sværere og sværere. Når du kommer videre i spillet, øges hastigheden og frekvensen af asteroiderne for hvert niveau, hvilket giver dig et adrenalinsus og gør overlevelsen sværere.

Du kan vælge mellem tre højteknologiske rumskibe til at redde dagen. Hvis bølgen af asteroider bliver for svær at håndtere, er det tid til at opgradere laseren. Du kan øge din skydehastighed ved at fange de bonusser, der dukker op under spillet. Der er tre typer power-ups, som du under alle omstændigheder skal have fat i; laser, skjold og en helbredende power-up.

I starten af spillet får spilleren tre liv for Jorden og tre for skibet. De tre x-symboler øverst angiver, hvor mange liv du har tilbage. Hver gang du bliver ramt, mister du et liv; sørg for at holde øje med livstælleren; ellers vil Jorden eksplodere, og spillet er slut.

Udfordre dig selv eller spil med dine venner og opnå den højeste score på 1.000.000. Kun de modigste kan redde planeten og nå den ultimative score.

Læs mere
Læs mindre