Ranger VS Zombies

Ranger VS Zombies
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Ranger VS Zombies
  • DEL

Ranger vs Zombies - "Beskyt dit land"

Alt var stille og fredeligt i landet før dommedag. Nu er der intet tilbage, og det eneste der betyder noget er overlevelse!

I dette actionspækkede spil til computer gratis er du en modig ranger, der ikke er rejst væk fra sit hjem og holder skansen mod alle zombierne og andre væsner. Du er udstyret med din loyale riffel; du strejfer rundt i gyderne og byerne og destruerer de dødbringende væsner og prøver at beskytte det, der er tilbage af denne verden.

Men du er ikke helt hjælpeløs. Du er i besiddelse af en kraftfuld jetpack, der hjælper dig med at flyve og undvige dine fjender, hvis de prøver at overrumple dig. Men du skal være forsigtig, da det ikke er så let som det lyder at bruge en jetpack. Du bliver nødt til at gøre dit allerbedste for at balancere og bibeholde en stabil højde.

Forskellige zombier vil forsøge at forhindre dig i at redde denne verden, og de vil gøre deres bedste for at dræbe dig. Der vil være flyvende væsner, der sigter mod dig, hvis du bruger din jetpack til at flyve, og situationen er heller ikke bedre på jorden. Små zombier fra nær og fjern har samlet sig overalt i store mængder, og de har alle kun ét formål, nemlig at dræbe dig. Slutteligt er der de store gigantiske zombier, som er meget svære at dræbe, og hvor det vil tage meget lang tid at dræbe dem med riflen. Så hvis det bliver for svært at dræbe dem, skal du bruge din jetpack og undvige dem i stedet.

Du er også så heldig, at du er velsignet med nogle mytiske kræfter. Du kan fremkalde lynnedslag højt ovenfra som altødelæggende angreb over de onde zombier. Du kan også hidkalde kraftige meteorbyger, som vil skabe kaos og ødelægge alt, hvad der kommer på deres vej. Hvis du sidder fast og ikke kan undvige zombierne, kan du bruge dit magiske skjold til at beskytte dig mod disse truende væsner.

Men spild ikke unødigt disse kræfter, da det vil tage noget tid for din ranger at genoplade tilstrækkeligt til at du kan bruge disse kræfter igen.

Kuglerne er ikke ubegrænsede, men du kan samle dem op, når du går videre til sværere baner. Og selv hvis en zombie får ram på dig zombie, er det ikke slut endnu, da du i alt har tre liv til at redde din hjemby!

Læs mere
Læs mindre