Color Cannon

Color Cannon
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Color Cannon
  • DEL

Color Cannon - Hoppebolde!

Color Canon er et sjovt gratis spil, hvor du skal bruge din viden om grundlæggende fysik og tyngdekraft. I vores barndom legede vi alle med hoppebolde. De var så sjove at lege med. Color Cannon er et spil, hvor du skal skyde farverige hoppebolde fra en kanon og sørge for, at de når målkoppen. Når det lykkes at få boldene ned i koppen, føles det meget tilfredsstillende. Så Color Canon kan også hjælpe dig med at lindre din stress.

Kontrol af spillet

Color Canon er tilgængelig på både smartphones og pc. På smartphonen kan du, hvis du vil skyde kuglerne fra kanonen, trykke hvor som helst på skærmen, undtagen på platformene. Og for at flytte platformene skal du trykke, holde eller stryge dem. På pc skal du kun bruge musen og klikke for at skyde med kanonen og flytte platformene rundt på dem.

Hvordan du spiller - Color Cannon

Color Canon er meget let at spille. Det eneste du skal gøre er at sørge for, at kuglerne går ned i koppen og fylder den op. Der vil være nogle platforme, som du måske skal flytte eller bruge for at nå dit mål. Der vil blive givet i alt 100 kugler, og du skal sørge for, at mindst 50 af dem kommer ind i koppen for at komme videre til næste niveau. Efterhånden som du kommer igennem niveauerne, bliver spillet mere udfordrende og sjovt!

 

Læs mere
Læs mindre