Duck Shooter

Duck Shooter
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Duck Shooter
  • DEL

Duck Shooter - Sigt, Skyd og Ram!

Duck Shooter er et gribende, sjovt spil, som du kan spille i timevis! Duck Shooter er designet som et gratis skydespil, som du normalt vil se til et kræmmermarked. Selve spillet er uendeligt og indeholder forskellige slags ænder, der passerer hen over skærmen, som du skal skyde. Du har brug for gode reflekser i dette spil. Tror du, at du kan klare udfordringen? Prøv det!

Spillet er ikke komplekst og er derfor meget let at forstå. De eneste kontroller, du har brug for, er din mus til at sigte mod ænderne og museknappen, som du skal trykke på for at skyde. Spillet forbedrer din reaktionstid og dine reflekser, hvilket er en sund øvelse for din hjerne. Derudover er Duck Shooter en lille applikation, der kører nemt på alle enheder.

Regler for spillet:

Det kan måske se ud som et børnespil, men det er faktisk et af de sjove spil for børn og voksne. Både gule og røde ænder flyver forbi. Dit job er simpelt: Skyd kun de gule ænder. Hvis du skyder en rød and, vil det trække ned i din score. Er det stadig ikke udfordrende nok? Der er også en timer, så hvis ikke du rammer en and, inden tiden løber ud, er spillet slut. Hver gang du rammer en gul and, får du ét sekund mere. Men rammer du en rød and, mister du ét sekund, så pas på hvor du skyder! Hvis du rammer en af fuglene/æggene i baggrunden, slutter spillet med det samme.

Læs mere
Læs mindre