Angry Cat Shot

Angry Cat Shot
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Angry Cat Shot
  • DEL

Angry Cat Shot "Kattene er blevet gale"

"Angry Cat Shot" er et actionspil, som indeholder katte. Alt er lidt sjovere, når det indeholder katte; så nu er det let at forestille sig, hvor godt spillet er. Dine katte er rasende, så du skal hjælpe dem med at få deres stjerner.

Du skal kaste dig gennem nogle ringe, hvor de også vil samle stjerner. Der er en gammel katapult, som du kan bruge til at kaste dine katte gennem ringene. Den ser måske rusten ud, men du kan sagtens stole på den. Der er træbøjler i luften, hvor stjernerne vil være. For at samle stjernerne skal din kat passere gennem ringene. Træringene er meget farlige, og hvis dine katte rører dem, kommer de til skade. Og du vil vel ikke skade dine katte? Heller ikke når de er sure. Det vil ingen gøre, vel? Så hvis du skader dine katte, taber du niveauet.

Der er forskellige niveauer i spillet. Når du har gennemført et niveau, låses det næste op. Når du spiller de sjoveste spil som dette, bliver hvert niveau mere kompliceret. Der vil være mange ringe, og placeringerne af dem vil også være sværere. Der vil være behov for en ekspert, for at gennemføre alle niveauer.

Dette spil er tiltalende for folk i alle aldersgrupper. Det er et afslappende, sjovt spil uden unødvendige komplikationer. Spil dette og hav det sjovt. Den tegneserie-inspirerede grafik og spillydene leverer et perfekt produkt til dig.

Dette spil kræver gode sigtefærdigheder og korrekt kontrol over din power. Dette er nødvendigt for at kaste katten perfekt. Men bare rolig, hvis ikke du er god til at sigte, kan du bruge spillets retningsmarkør. Den vil hjælpe dig med at planlægge det perfekte kast af din kat.

Så spil spillet nu og berolige de vrede katte!

Læs mere
Læs mindre