Forest Brothers

Forest Brothers
START SPILLET
GRATIS SPIL / 2 PLAYER / Forest Brothers
  • DEL

Forest Brothers - "Tvillinge problemer."

Forest Brothers er et fremragende valg for både eventyr- og actionelskere. I dette spil for børn online styrer du to karakterer i stedet for én. I dette spil styrer du to karakterer i stedet for én. Du styrer begge skovbrødrene i spillet. Skovbrødrene er to egern. Begge har lignende træk og evner, og du kan kun kontrollere én af dem ad gangen. Brug brødrene til at komme igennem den vilde skov. Du vil støde på forskellige fjender, og flere forhindringer i landskabet venter også på dig. Du er nødt til at besejre alle fjender og krydse alle forhindringer. Når du bevæger dig frem, vil du se mange mønter i spillet. Du skal samle disse mønter, da de vil blive tilføjet til din endelige score. Men du bliver nødt til at være hurtig, da timeren kører.

Så hvad venter du på? Hjælp Forest brødrene med at besejre fjender og før dem til den magiske nød for at afslutte niveauet.

Sådan spiller du

Spillet har forskellige kontroller. Når du styrer to karakterer i spillet, er der to sæt kontrolelementer til dig. Kontrollerne bruges til at flytte til venstre/højre, hoppe og skyde.

Du kan også skifte dit våben ved hjælp af en kontakt i bunden af skærmen. Kontrollerne er ens for begge egern. Energibjælken ses i bunden af skærmen; denne er ens for dem begge.

Du bliver nødt til at gå gennem skoven for at nå til den magiske nød. I spillet vil der være fjender; disse fjender vil også have våben til at angribe dig. Du bliver nødt til at være forsigtig med dem, da du ikke kan dræbe dem med det samme; de har deres egen energibar, og det tager noget tid, før de dør.

Der er forskellige våben i spillet, som nødder, rør og en pistol. Disse våben har hver deres anvendelse. For at komme videre, bliver du nødt til at føre begge karakterer frem; du kan ikke bare fortsætte med den ene og efterlade den anden.

Målet med spillet

Målet med spillet er at nå den magiske nød. Den magiske nød er i slutningen af spillet, og du bliver nødt til at krydse de forskellige forhindringer og fjender for at komme derhen. Som nævnt tidligere bliver du nødt til at dræbe fjender og krydse forhindringer. På den måde samler du også mønter, hvilket øger din score. Efter at den magiske nød er nået, slutter spillet.

Men du bliver nødt til at være forsigtig, da der kører en timer. Hvis du ikke fuldfører spillet inden for tiden, går al din indsats til spilde, og du får tildelt nul point. Så sørg for at holde øje med timeren.

Læs mere
Læs mindre