Halloween Bubble Shooter

Halloween Bubble Shooter
START SPILLET
GRATIS SPIL / BUBBLE SHOOTER / Halloween Bubble Shooter
  • DEL

Halloween Bubble Shooter - "Halloween gået galt"

I dette online Bubble Shooter spil er det Halloween, og du har eksperimenteret med nogle eliksirer; du har prøvet at lave magiske bobler med forskellige kræfter, men noget er gået helt galt og eksperimentet er mislykket. Nu er der en masse bobler, der falder ned over dig, og du skal stoppe dem, så hvad gør du?

Hvis du sætter tre af de samme bobler sammen, går de i stykker, så derfor skal du skabe bobler og skyde dem mod de andre bobler for at få dem af vejen. Dog er problemet, at du ikke ved, hvilken boble der kommer ud næste gang, så du bliver ved med at lave dem og skyde dem på lignende bobler. Men husk, du kan kun skyde én boble ad gangen, og hvis du laver en ubrugelig boble, skal du stadig skyde den og vente på du rammer flere af den samme boble, så den bliver ryddet.

Der er forskellige levels i dette børnespil på nettet, og hver gang du kommer videre i spillet, bliver det sværere. Boblernes struktur vil ændre sig, og de vil falde ned hurtigere og hurtigere. Du går videre til det næste niveau, når du har ødelagt alle de bobler, der kommer mod dig; Som du allerede ved, er det ikke så let, da disse bobler vil formere sig og blive ved med at falde ned på dig. Men vær forsigtig, mens du skyder boblerne, da det vil gøre dit arbejde endnu mere besværligt, hvis du laver forkerte kombinationer. 

Dette spil er spækket med interessant Halloween-musik og et festligt tema, der giver dig en fed spiloplevelse. Lokaliser dit mål, find en måde at ødelægge boblerne på, og hvis du ikke finder et direkte mål, så få dem til at hoppe langs kanterne og skyd skarpt; Hav det sjovt med skydningen!

Læs mere
Læs mindre