Cannon Minimal

Cannon Minimal
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Cannon Minimal
  • DEL

Cannon Minimal - Skyd med kanonen, og ram målet!

Klar, sigt, og skyd! Cannon Minimal er et gratis casual spil. Det er den perfekte måde at teste dit sigte på og udfordre dine venner i et sjovt, minimalistisk spil.

Perfekt til både børn og voksne, og du kan selv bestemme vinklen og kraften på dine skud og se, hvor langt du kan få bolden til at flyve! Øg din præcision, og tag endnu sværere baner med Cannon Minimal's realistiske fysikmotor. Gør dig klar til at skyde dig vej til toppen!

Spillets kontrol

Kontrol af spillet er ret nem. På telefonen kan du finde skydeknappen nederst til højre på skærmen, og kontrolelementerne til indstilling af vinklen er nederst til venstre.

På en PC kan du bruge din mus til at klikke og spille med de knapper, der er angivet på skærmen, eller du kan indstille vinklen med venstre og højre piletast på dit tastatur.

Hvordan spiller jeg - Cannon Minimal

Dit mål er at skyde kanonkuglen og forsøge at få den ind i koppen. Der vil være vægge og forhindringer mellem kanonen og koppen.

Du skal indstille kanonen til den perfekte vinkel og kraft, så den kan nå sit mål. Klik og hold skydeknappen nede for at indstille kraften. Du kan skyde kanonen et ubegrænset antal gange.

Læs mere
Læs mindre