Totally Wild West

Totally Wild West
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Totally Wild West
  • DEL

Totally Wild West - Saddle Up & Shoot!

Sæt dig i sadlen og træk dit våben! Gør dig klar til et actionfyldt eventyr i det vilde vesten med Totally Wild West. Oplev spændingen ved at skyde fjender, mens du løber og hopper på din hest, og bliv en mester i det vilde vesten!

Udfordrer dig selv med flere niveauer og missioner, og bliv helten i din egen historie. Gør dig klar til at vise dine evner i dette vilde og vildt underholdende spil!

Spillets kontrol

Totally Wild West har nem og interaktiv styring. På en smartphone skal du bruge touch-kontrol. I venstre side af skærmen finder du styringen til at hoppe og hugge dig ned, og i nederste højre side af skærmen finder du styringen til at skyde.

På en PC skal du bruge dit tastatur til at spille. Brug "mellemrumstasten" til at skyde, "pil opad" til at hoppe og "pil nedad" til at krybe nedad.

Hvordan spiller jeg - Totally Wild West

Din mission er at skyde fjender ned og indsamle dusøren. I starten af spillet rider du på en hest og skyder fjender på samme tid.

Efter en vis afstand skal du forlade hesten og skyde fjender, mens du løber på dine fødder. Du er nødt til at hoppe og hugge dig ned for at undvige fjendens kugler. Du kan også bruge et dobbelthop for at undgå slanger eller komme over forhindringer.

Læs mere
Læs mindre