Kingdom Defense

Kingdom Defense
START SPILLET
GRATIS SPIL / DEFENSE / Kingdom Defense
  • DEL

Kingdom Defense - Forsvar kongeriget!

Engang for længe siden, i et land langt, langt væk, var et uigennemtrængeligt slot. Slottet forenede alle landets folk, men alligevel ønskede lokale krigsherrer slottet for dem selv. Nu er dagen kommet, hvor slottet vil blive angrebet. Har du, hvad der skal til for at forsvare slottet? Du kan opgradere dine helte, forbedre dit forsvar af tårnet, så det bliver stærkere efter hvert gennemførte level, og bruge superkræfter såsom magi til at bekæmpe store hære med et enkelt slag. Spillet består af 30 niveauer, som gradvist bliver sværere og sværere i takt med, at du gennemfører dem. Du kan både nyde spillet på din PC og smartphone: det er nemlig også kompatibelt med touch-betjening. Kun få er modige nok, til at spille det sidste niveau; de fleste dør undervejs!

Sådan spiller du:

  1. Spillet er let at gå til. Alt du skal gøre, er at trykke på din fjende for at sigte, og herefter vil bueskytterne dræbe dem.

  2. Horder af fjender stormer mod slotsporten, gør hvad du kan for at stoppe dem fra at trænge ind i slottet.

  3. Du optjener mønter, ved at bekæmpe dine fjender, som du kan bruge på at købe nye Stratagems - disse vil hjælpe dig i fremtidige slag mod dine fjender.

  4. Fjenden er i overtal! Nu er det tid til at overraske dem; brug dine superkræfter og magi til at bekæmpe dem alle på én gang.

Læs mere
Læs mindre