Tank Wars

Tank Wars
START SPILLET
GRATIS SPIL / 2 PLAYER / Tank Wars
  • DEL

Tank Wars - Gigantiske krigsmaskiner skal styres

Tank Wars er et arkadespil fyldt med action. Gå i krig mod dine fjender og destruér dem fuldstændigt med dine gigantiske krigsmaskiner. Advarsel! Det er super opslugende!

I dette spil gratisspil vil du spille en tankkommandør. Der er fire sværhedsgrader. Let, normalt, medium og svært. Vælg en for at gå på ærens vej. Kæmp på 120 polygoner alene eller med din bedste ven for at vinde, eller skab dine egne 990 slagmarker. Angrib og destruer fjendtlige væbnede køretøjer for at opnå sejr.

Glem ikke at forsvare din base i kampens hede. Hvis den destrueres, mislykkes hele din mission. Undervejs vil dit selskab også løbe ind i farlige mini-bosser, som det ikke bliver let at sejre over. Du vil blive tildelt medaljer for din præstation under kampene. Dine bedrifter glemmes ikke og de bliver registreret.

Dine modstandere er godt bevæbnede, så prøv at bruge terrænet som både camouflage og beskyttelse.

Bonusser på slagmarken hjælper med at forbedre dine våben. Gør dine fjender til vraggods. Klip træer ned, drukn dine fjenders tanks og gør isvand til vand til sejlads.

Føl dig som en rigtig tankkommandør!

Du er en krigsveteran, der løber ind i ørkenens terræner, mudrede slagmarker og kolde floder i dit væbnede køretøj. Du vil stå overfor de udfordringer, som soldater gør under en intens kamp. Men kampen skal ikke være let. Så du skal overleve de projektiler, der kommer fra fjendtlige tanks ved at gemme dig bag ethvert objekt, forbedre dine egne våben og gøre dig selv til et dødbringende selskab under brigaden.

Dette spil kan spilles af to spillere på en enhed, hvilket sikrer enestående grafikkvalitet.

For spiller 1 skal du bruge W, A, S, D til at flytte tanken og mellemrumstasten for at skyde. For spiller 2 skal du bruge piletasterne til at flytte og 0-tasten for at skyde.

Så kom af sted, drenge! Ud til kamppladsen! Og held og lykke!!

Læs mere
Læs mindre