Mad Shark

Mad Shark
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Mad Shark
  • DEL

Mad Shark - Tag på en spændende rejse under havet

Mad Shark er et fascinerende og sjovt gratis games, hvor du kan finde en blanding af både action og fantasy.

Du spiller Mad Shark i dette spil, hvor du vil rejse under havet.

På rejsen finder du mange fiskearter. Du kan spise dem og få point. Men desværre vil nogle dødbringende ubåde under havet kaste missiler og bomber mod dig.

Udover almindelige bomber kastes der også radioaktive tøndebomber ned fra overfladen. Hvis du ved et uheld kolliderer med dem, kan det skade hajens helbred.

Du skal også kigge efter miner, der flyder under havet. De kan blive en stor trussel på din vej.

Under din mission skal du samle fisk og nogle bolde, der indeholder specielle funktioner. Det kan for eksempel være ekstra livliner, stjerner, hastigheds-forstærkere eller superkraftige bomber der vil ødelægge alt, hvad de kommer i nærheden af indenfor en bestemt radius.

Hajen skyder også ildkugler af sted, der bevæger sig som bølger ved dens mund. Disse er effektive til at destruere ubåde og farlige forhindringer foran dig. Ammunitionen skal samles undervejs. Hvis hajen rammer tøndebomber eller bliver ramt af ubådsmissilet, så kan du godt tage en del slag, men vær opmærksom. Hvis det sker igen og igen, falder du til sidst ned, og spillet vil være slut.

Livlinerne som du har samlet, samt hvor langt du er nået, er angivet foroven. Din samlede score og de samlede ildkugler som du har tilbage til dit kontraangreb, er også angivet der.

Det mest spændende ved dette spil er dets enestående grafik og smukke illustrationer.

Boblerne i havet, planterne på bunden af havet er tegnet virkelig smukt. De har gjort spilmiljøet meget mere realistisk og tæt på virkeligheden. Desuden er det super sjovt at jage ubåde.

Hvis du kan lide at dykke under kløftens laguner eller at svømme under vandet, eller hvis du bare elsker den verden der ligger under havets overflade, så er dette spil lige noget for dig. Det vil helt sikkert tage pusten fra dig. Den smukke gengivelse af havverdenen, de farverige fisk, både små og store der svømmer rundt under dig. Det hele er med til at give dig oplevelsen af verden under havoverfladen. Træerne er også forskellige. Du kan endda se søstjerner hvile under havets sand.

Spillet er tilgængeligt til både PC og mobilenheder. Så grib fat i din mobil og slå dig løs i en verden fyldt med endeløse eventyr i det dybe blå hav.

Læs mere
Læs mindre