Zombie Shooter

Zombie Shooter
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Zombie Shooter
  • DEL

Zombie Shooter - Nak de usle zombier

Zombie Shooter er et actionfyldt, spændende og sjovt spil, der holder dig engageret i timevis. Denne applikation er et klassisk skydespil, hvor hovedmålet er at dræbe alle zombierne. I modsætning til de fleste spil skal du i Zombie Shooter skyde mod zombier, som ikke er i bevægelse, men derimod gemmer sig bag forskellige objekter. Der er i alt femten niveauer i spillet, som alle er forskellige fra hinanden og giver spilleren en ny udfordring.

Det bedste ved Zombie Shooter er, at zombierne ikke kommer løbende mod dig, hvilket også er årsagen til, at spillet skiller sig ud. Dermed har du god tid til at beslutte, hvor du vil skyde. En dejlig oplevelse, som giver brugeren stor tilfredsstillelse, er muligheden for at ødelægge forhindringerne. Den smukke grafik forbedrer spiloplevelsen yderligere. Spillet kan spilles på alle platforme og kræver ikke meget lagerplads. Zombie Shooter kører problemfrit på alle enheder (Android, iOS, PC) uden hverken forsinkelser eller fejl, hvilket sikrer spilleren en fantastisk spiloplevelse.

Sådan spiller du:

Selve spillet er ret simpelt. Alt du skal gøre, er at slappe af, sigte og klare alle zombierne for at komme til næste niveau. De eneste kontroller du har brug for, er musen på PC og touch på mobile enheder, for at sigte mod zombierne. Det er meget vigtigt at være opmærksom på: du har kun et begrænset antal kugler til rådighed, så hvert skud tæller! Tror du, at du har hvad der skal til for at dræbe alle zombierne? Vent ikke, prøv dette spændende skydespil nu. Zombie Shooter er gratis, så inviter alle dine venner via Facebook og Twitter og battle med dem om at blive den ultimative zombiedræbende maskine!

Læs mere
Læs mindre