Arkanoid Blocks

Arkanoid Blocks
START SPILLET
GRATIS SPIL / ARKADE / Arkanoid Blocks
  • DEL

Arkanoid Blocks - Ødelæg alle blokkene med den hoppende bold

Tag kontrol over din platform, og fyr bolden afsted for at ødelægge alle blokkene i dette klassiske spil gratis spil Arkanoid Blocks. Nyd timevis af sjov og udfordringer, mens du bevæger dig gennem niveauer med stigende sværhedsgrad. Med levende grafik og brugervenlig kontrol er Arkanoid Blocks perfekt til spillere i alle aldre og på alle niveauer. Så forbered dig på at have det sjovt med Arkanoid Blocks!

Spillets kontrol

Smartphone-brugere skal røre og trække til venstre og højre for at navigere på platformen. PC-brugere skal bruge deres mus til at klikke og trække for at navigere på platformen.

Hvordan spiller jeg - Arkanoid Blocks

For at komme videre i spillet skal du knuse alle de blokke, der er tilbage i niveauet. Først skal du affyre bolden fra platformen i den retning, du ønsker. Herefter vil bolden hoppe rundt, og du skal holde bolden i live ved hjælp af din platform.

Der vil være forskellige slags blokke på hvert niveau. Nogle blokke vil gå i stykker med et enkelt slag, og andre skal have flere slag. Nogle blokke kan endda eksplodere, når de rammes. Der vil også være nogle power-ups, der giver bolden eller din platform en bestemt evne. For eksempel kan det give din platform skydeevne eller udvide den i størrelse osv.

Læs mere
Læs mindre