Professor Bubble

Professor Bubble
START SPILLET
GRATIS SPIL / BUBBLE SHOOTER / Professor Bubble
  • DEL

Professor Bubble - Crazy bubble shooter!

Professor Bubble er dybest set et gratisspil for unge og ældre, der handler om at finde par. Du skal matche boblerne med tre eller flere i streg af den samme farve for få det mest effektive resultat.

Du spiller rollen som en videnskabsprofessor, der skal skyde bobler gennem en kanon som en del af et eksperiment.

Boblerne har forskellige farver såsom rød, grøn, blå, sort, lilla osv. Bubble Shooteren vælger en boble i en vilkårlig farve. Så du er nødt til at skyde den i den rigtige retning, for at de kan matche og give det bedst mulige resultat.

Kanonen er placeret i et rum. Du kan sigte mod væggene fra alle boblens sider. Boblerne skydes tilbage og rammer et bestemt målområde. Disse små tricks kan du bruge til at komme videre og få scoren så høj som muligt.

Du starter fra level et. Jo længere du kommer, jo højere bliver disse levels, og de stiger i sværhedsgrad. Men når alt kommer til alt, er dette et sjovt spil. Ville det måske være lige så sjovt, hvis det var alt for let at matche boblerne? Din score vises ovenfor. Hvis en bold kommer i kontakt med kanonen, får den ikke plads nok til at skyde en bold hen på det ønskede sted. Dermed vil spillet være overstået.

Så vær opmærksom og tænk dig godt om. Hvornår og hvorhen skal du skyde en bold? Hvornår og hvordan vil skuddet være effektivt nok? Vælg din retning omhyggeligt. Når du er sikker på, at skuddet vil blive en succes, så skal du skyde. Spillet kan anbefales til alle, der har interesse for præcision. 

Hav ikke for travlt og gå ikke i panik. I stedet skal du tænke og spekulere over hvert Bubbleshooter skud.

Spillet er sjovt for både børn og voksne, når de gerne vil bruge tiden på at gøre noget behageligt og produktivt. Match-spil som dette er en slags øvelse for hjernen. Så hvis du ønsker at lave lidt hjernetræning, er dette spil uden tvivl et godt valg. Børn og voksne kan spille det med stor entusiasme.

Spillet kan spilles på både PC- og bærbare enheder. 

Så hvorfor ikke prøve det med det samme?

Læs mere
Læs mindre