Grand Commander

Grand Commander
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Grand Commander
  • DEL

Grand Commander - Du er kommandøren

"Grand Commander", som navnet antyder, er et gratis spil for børn og voksne fyldt med dødbringende våben, bomber og superkræfter. "Grand Commander", som navnet antyder, er et spil fyldt med dødbringende våben, bomber og superkræfter.

Disse kræfter hjælper dig med at kæmpe mod store zombier, der angriber både fra land og luften. Først får du en shotgun til at skyde hovederne af zombierne. Derefter kan skytten også benytte superkræfter som ildstorm, lynangreb og angreb med is. Når du bevæger dig i spillet, får du mønter, unikke og helbredende genstande som belønning for at overleve. Mønterne kan bruges til at opgradere din karakter og låse op for utrolige kræfter. Har du, hvad der skal til for at REDDE VERDEN?

Sådan spiller du:

Tasterne på din PC som skal benyttes, er W og op-tasten for at bevæge din karakter, mellemrumstasten for at skyde og musen for at sigte. Du kan dele din score med venner og familie på sociale medier som Facebook og Twitter. Hvorfor fejre i stilhed, når du kan fortælle omverdenen om din hårdt-vundne sejr.

Læs mere
Læs mindre