Swat VS Zombies

Swat VS Zombies
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKYDESPIL / Swat VS Zombies
  • DEL

Swat VS Zombies - Pas på på de onde zombier

SWAT VS ZOMBIES er et udfordrende overlevelsesspil spækket med dødbringende rædsel og action. Har du lyst til at kæmpe og dræbe nogle zombier? Kom og kæmp!

Du spiller Alex, som er en SWAT-veteran, der har besluttet sig for at aflægge zombiehulen et besøg. Dit job er at dræbe zombierne én efter én og overleve, så længe du kan. Du kan købe dine våben i butikken.

Du kan bruge 16 typer våben i dine missioner, herunder sværd, knive, soundboxes, pistoler, flammekastere og de altødelæggende RPG'er.

Zombierne er overalt og har taget kontrol over et stort område.

Alex skal starte sin krig fra "motorvejen". Derefter, én efter én, kommer tankstationen, grænsekontrollen, skoven og endelig laboratoriet.

Efter hvert level du gennemfører, bliver det mere og mere komplekst. Dette vil gøre krigen både hård og overvældende for dig. Men hvis du er en sand kriger, som er født til at dræbe og destruere dine fjender, så vil du med sikkerhed nyde dette totale krigsspil mere end nogen anden.

Så på med uniformen og få fat i et våben. Det er tid til at dræbe nogle zombier!

Dette action spil vil med sikkerhed give dig et adrenalinkick i blodet. Hvis du elsker eventyr fyldt med dystre rædsler og kick-ass action, så passer dette spil perfekt til dig. Derudover vil du elske grafikken i spillet.

Byens motorveje, skoven dækket med iskold sne og det mystiske laboratorium vil helt sikkert få nysgerrigheden til at vokse i dig, mens du bevæger dig videre og passerer de forskellige forhindringer ved at dræbe zombierne én efter én.

Spillet kan spilles på både PC- og mobilenheder. Det er specielt velegnet til mobilenheder. Touch-kontrol på alle browsere og mobiler.

Tryk på piletasterne og W, A, S, D for at flytte karakteren, R for at genoplade og tryk på mellemrumstasten for at skyde.

Spil gratis spillet nu for at dræbe de onde og blodtørstige zombier og blive en helt.

 

Læs mere
Læs mindre