Angry Zombies

Angry Zombies
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Angry Zombies
  • DEL

Angry Zombies - "Skyd dem alle"

Kan du lide at dræbe zombier? Godt, så er du kommet til det rette sted. Angry Zombies er et spil til tablet, hvor du skyder zombier med deres egne kropsdele. Ja, du læste rigtigt; du skyder zombierne ved hjælp af kranier. Dette spil er inspireret af det virale skydespil"Angry Birds." Men i dette spil skyder du ikke mod sure grise, men i stedet mod dødbringende zombier.

Zombierne er overalt, og du skal skyde dem alle. Desværre er zombierne spredt forskellige steder. Nogle står på toppen af bygningerne, mens andre gemmer sig dybt inde i deres bunkere. Og du bliver nødt til at gøre dit bedste for at gøre vores verden "zombiefri".

Dette spil er ligetil og let at lære; du kan blive en mester til at skyde på ingen tid.

Temaet er baseret på fuldmånen, hvilket passer godt sammen med zombiekonceptet, og dermed gør spillet spændende. Der er både drenge- og pige-zombier i spillet, som du skal skyde.

Dette spil tester dine sigte-, nøjagtigheds- og vurderingsevner. Vurdering, fordi du ikke har ubegrænsede kranier til at skyde zombierne. Du vil have en begrænset mængde kranier, og du bliver nødt til at ramme alle zombierne ved at bruge så få kranier som muligt.

Så gør dig klar til zombie-skydning!

Sådan spiller du

Når du starter spillet, vil der være forskellige niveauer til rådighed; du kan prøve forskellige niveauer. Prøv at mestre og fuldføre alle niveauer med en høj score. I spillet vil der være en lille slangebøsse; du vil bruge den ved at trække kranierne bagud og skyde dem mod zombierne. Jo mere du trækker, jo længere og stærkere bliver kastet. Zombierne vil være til højre. Zombierne vil ikke bare sidde i det fri, så du kan skyde dem. Du bliver nødt til at skyde dem gennem de forskellige strukturer, som vil være til stede på alle niveauer.

Strukturerne består af forskellige materialer, der har deres egne egenskaber. Træblokkene vil være lette at knuse igennem og de vejer ikke meget. Mens stenblokkene er stærkere og tungere. Der vil også være glas på nogle niveauer, som vil være super skrøbeligt. Du bliver nødt til at være smart for at beslutte, hvordan du bruger kranierne. Det bedste er, at der er TNT-kasser i spillet, som tager spillet til et helt nyt niveau. TNT-kasserne placeres kun i nogle af niveauerne og sprænges, når de rammes af et kranium. De vil også ødelægge de nærliggende zombier og blokke.

Målet med spillet

Målet med spillet er ligetil, nemlig at skyde alle zombier. Når du rammer alle zombierne på et niveau, slutter runden, og du får lov til at spille det næste niveau. Der er ikke noget tidselement i spillet, hvilket yderligere forenkler spillet. Du skal bare skyde alle zombierne med de tilgængelige kranier. I sidste ende får du point baseret på din præstation. Og disse point vil være din score for det specifikke niveau. Pointene beregnes ved at gange din zombie-score med kranierne, der er tilbage på et niveau. Zombie-scoren er den samlede score for at skyde alle zombier på et niveau. At skyde en zombie giver 200 point, dermed har du 600 point, hvis du skyder tre zombier. God skydning!

Læs mere
Læs mindre