Topple

Topple
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Topple
  • DEL

Tropple - Hold din figur perfekt afbalanceret

Gør dig klar til at nyde dette gratis casual spil Topple! Med sin intuitive styring og udfordrende baner vil dette spil helt sikkert få dig til at sidde på kanten af sædet.

Test dine færdigheder og reflekser, mens du forsøger at holde din figur perfekt parallel med jorden. Nyd mange niveauer af spændende gameplay med Topple - den ultimative løbe- og hoppespiloplevelse!

Spillets kontrol

Tropple har en meget nem styring. Mobilspillere skal bruge touch-kontroller, der er angivet nederst på skærmen. Tryk på venstre og højre pil for at bevæge dig og pil op for at hoppe.

PC-spillere skal bruge deres tastatur til at spille. Tryk på "A" for at gå til venstre, "D" for at gå til højre, og "W" for at hoppe.

Hvordan at spille Tropple

Dit mål er at forsøge at holde din spiller i balance og parallel til jorden og nå målstregen. Hvis du ved et uheld glider ned fra en klippe eller rammer den, mister din spiller balancen og falder.

Du skal hoppe og undgå hjørnerne. I de øverste niveauer skal du også bruge forskellige platforme, som snurrende platforme og der vil dukke andre forhindringer. God fornøjelse!

Læs mere
Læs mindre