Red Hood

Red Hood
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Red Hood
  • DEL

Red Hood - Hjælp den hætteklædte helt på sit eventyr!

Gør dig klar til dit livs fantasieventyr! Red Hood er et episk 2D-actionrollespil, der tager dig med på en rejse gennem den magiske skov med den hætteklædte helt.

Udfordre magtfulde fjender og kæmp dig vej til sejr. Red Hood vil give intens action for spillere på alle niveauer. Er du klar til at tage udfordringen op?

Spillets kontrol

På en smartphone skal du bruge touch funktionen på skærmen. I det nederste venstre hjørne styre du din figur med knapperne. Tryk på A for at hoppe, X for at bruge dit sværd, og B for at bruge din bue.

På en PC skal du bruge dit tastatur til at spille Red Hood. Brug piletasterne til at bevæge dig, mellemrumstasten til at hoppe, "C" til at bruge sværdet og "X" til at bruge buen. Og piletast ned til at komme fra platforme.

Hvordan spiller jeg - Red Hood

Rejs gennem det magiske land, find farlige fjender og besejre dem. Find og saml også alt udstyr til din hætteklædte helt for at gøre dig selv mere dygtig.

Brug sværdet og buen til at dræbe de farlige fjender, magiske støvler til at nå de uopnåelige steder med et dobbeltspring og magiske handsker til at klatre op ad de højeste vægge. Du kan gemme dit spil ved at nå de store magiske sten. Rejs gennem landet, og afslør dets hemmeligheder!

 

 

 

 

Læs mere
Læs mindre