Ghost Escape

Ghost Escape
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Ghost Escape
  • DEL

Ghost Escape - Kæmp mod fjenderne, og flygt gennem portalen

Tag på en episk rejse med Ghost Escape! Rejs gennem magiske portaler, saml mønter og blå ædelstene, kæmp mod skræmmende fjender og løs forskellige gåder i dette tidløse eventyrspil. Med et gameplay i vintage-stil vil du få en fantastisk 2D-oplevelse. Så forbered dig og hjælp spøgelset med at flygte fra denne farlige verden.

Spillets kontrol

På en mobil skal du bruge touch-kontrol på skærmen. Med den nederste venstre kontrol vil du kunne bevæge din figur, og med den nederste højre kontrol vil du kunne hoppe og bruge dit våben.

På en PC skal du bruge tastaturet. Brug venstre og højre piletast til at bevæge dig, brug mellemrums-tasten til at hoppe, og tryk på "C" for at bruge våbnet.

Hvordan spiller jeg - Ghost Escape

Din hovedmission er at finde vej til portalen ved at bekæmpe fjenden og bruge forhindringer for at flygte fra verden. Du skal også samle mønter og ædelstene. Der vil være mange fjender, der vil forsøge at dræbe dig, men du skal dræbe dem først. Brug håndtag til at åbne porte og sten til at trykke på knapper for at åbne gigantiske stenvægge. Du kan også udføre et dobbeltspring, hvis du klikker to gange.

Læs mere
Læs mindre