Rocket Balance

Rocket Balance
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Rocket Balance
  • DEL

Rocket Balance - Styr din raket som en mester!

Er du klar til en vild rumrejse? Kast dig ud i rummet med dette gratis casual spil Rocket Balance! Hold din raket i balance og undgå forhindringer, mens du fører den til målstregen.

Det er et spændende, intenst spil med færdigheder og reflekser, hvor du skal vise dine kontrol- og håndteringsevner. Gør dig klar til at teste dine sande evner og have det sjovt med Rocket Balance.

Spillets kontrol

På en smartphone skal du bruge de touch-kontroller, der er angivet på skærmen. I nederste venstre hjørne finder du affyringsknappen, og i nederste venstre hjørne finder du navigations-knapperne til venstre og højre.

På en PC skal du bruge piletasterne til at flyve og navigere raketten.

Hvordan spiller jeg - Rocket Balance

Din mission er at styre din raket og føre den til målstregen, mens du undgår forhindringer og undgår skud fra andre raketter. Hvis du ved et uheld rammer en forhindring, vil raketten eksplodere.

Den største udfordring i dette spil er at styre raketten. Spillet og styringen er meget realistisk og gør det svært at styre raketten. Raketten har en begrænset mængde energi, og du skal samle dem. Du skal være hurtig med dine fingre og håndtere raketten som en ægte astronaut!

Læs mere
Læs mindre