Spil Space Trip

Space Trip
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Space Trip
  • DEL

Space Trip - Rejs ud i rummet!

Er du klar til at flyve af sted? Oplev en intergalaktisk rejse som ingen anden, og tag den ultimative udfordring op med at overleve så længe som muligt i dette gratis spil Space Trip.

Undvig asteroider, planeter og satellitter, mens du hjælper astronauten med at navigere sikkert gennem rummet. Med sit nemme, interaktive og spændende gameplay vil Space Trip give dig en oplevelse uden for vores verden, som helt sikkert vil blive uforglemmelig!

Kontrol af spillet

Styringen er meget nem. På en smartphone skal du bare trykke på skærmen og holde den nede, og så glide for at navigere astronauten. På en PC skal du højreklikke med musen og holde nede, og derefter glide for at navigere.

Sådan spiller du - Space Trip

Din mission er at hjælpe astronauten med at navigere gennem rummet. Undvig asteroider, planeter og satellitter, og hjælp astronauten med at overleve så længe som muligt.

Hvis du rammer en lille asteroide, mister du et liv. Du kan genvinde liv ved at indsamle det fra rummet. Hvis du rammer en planet eller en satellit, dør du. Du skal også passe på dit brændstofniveau. Sørg for at samle nok brændstof for at holde dig i live.

Læs mere
Læs mindre