Shadoworld

Shadoworld
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Shadoworld
  • DEL

Shadoworld Adventure - "Den mørke dimension."

Shadoworld Adventure er et eventyrspil med et mørkt tema, hvor vi har brug for at komme ind i den anden dimension, samle stjerner og dræbe skurke. Derefter finder vi en nøgle og bruger den til at vende tilbage til vores egen dimension. Cool, ikke?

Shadoworld Adventure er inspireret af det berømte, klassiske spil "Super Mario." Men der er mange unikke funktioner i Shadoworld Adventure. For eksempel  kan du i Shadoworld Adventure kun afslutte niveauet, når du finder en nøgle i spillet. Denne nøgle kan være let at finde i startniveauerne, men det kan vise sig at være en stor udfordring, når du udvikler os i spillet.

Dette spil er perfekt til dem, der elsker klassikerne og ønsker at spille dem med et lille twist af noget nyt. Det er fordi Shadoworld Adventure er baseret på et klassisk tema, men har et moderne twist til det, hvilket gør det langt mere interessant at spille.

Dette spil kræver, at du er hurtig og præcis. Og hvis du oplever problemer på et hvilket som helst niveau, skal du muligvis også huske elementerne i det pågældende område, så du kan forbedre dit næste forsøg.

Sådan spiller du

Spillet er slet ikke udfordrende at spille. Du er nødt til at kontrollere vores spiller, der er blevet teleporteret til en anden dimension. Du kan flytte ham til venstre eller højre og kan få ham til at hoppe. Han står overfor nogle forskellige udfordringer i spillet. Der vil være mange forskellige fjender i spillet. Nogle vil være meget lette at håndtere og vil dø bare ved at hoppe over dem; andre vil være lidt vanskelige og sværere at dræbe. Spillets landskab kan også være svært at komme igennem. Nogle gange er platformene bygget i luften, og du skal forsigtigt springe mellem meget små stykker og klare niveauet. Et forkert spring og hele niveauet skal klares igen. Der vil være mange overraskende elementer i spillet; der vil være roterende platforme, faldende kasser, pigge, ildkugler og mange flere. Spil spillet og find ud af, hvilke hemmeligheder der venter på os i den anden dimension.

Målet med spillet

Dette er et niveaubaseret spil. Så i starten af spillet låses kun det første niveau op. Og når du fortsætter med at fuldføre niveauerne, fortsætter yderligere niveauer med at åbne.

Et niveau afsluttes, når du krydser hele niveauet og når slutningen, men der vil være en lås i slutningen, som nøglen åbner. På hvert niveau placeres låsens nøgle forskellige vanskelige steder for at gøre spillet mere svært. Når du får nøglen, vil den være synlig på skærmen. Når du spiller sjove spil for voksne på nettet, vil der også være mønter på niveauerne; indsamling af disse mønter giver dig point. Der kan også indsamles point ved at besejre fjender og låse låsen op.

Disse point vil være din score på niveauet; sørg for at samle så mange point som muligt.

Læs mere
Læs mindre