Christmas Panda Run

Christmas Panda Run
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Christmas Panda Run
  • DEL

Christmas Panda Run - Den søde panda skal hjælpes!!

Christmas Panda Run er et af de sjoveste, mest gribende og engagerende spil i år. Spillet er uendeligt og involverer en sød panda, der er på flugt, og som er klar til at ødelægge alle monstre, der står i vejen. Denne panda ser måske sød ud, men han er så hård, som man overhovedet kan være! Dette spil har et smukt juletema med snevejr. Hovedmålet med spillet er simpelt. Skyd orker, ulve, skeletter og nisser, som kommer løbende mod dig.

Derudover skal du være opmærksom på bonusser i form af mønter, ekstra liv og ammunition, der hjælper dig med at overleve. Jo længere tid du holder dig i live, jo flere point optjener du, og din score bliver højere.

Pas på de forhindringer der kommer rullende mod dig og fuglene over dig, da de smider bomber - BOGSTAVELIGT TALT! Tilbagelæg så stor en afstand som muligt for at få en høj score. Når du først er begyndt at spille Christmas Panda Run, er der risiko for, at du bliver grebet!

Del din rekord på Facebook og Twitter og udfordre dine venner  så I kan se, hvem der er bedst. Christmas Panda Run fylder ikke meget på din enhed og kører problemfrit uden hverken bugs eller forsinkelser.

Sådan spiller du:

Christmas Panda Run er meget brugervenligt og let at forstå. Du skal bare hoppe og skyde forhindringerne på din vej.

Sådan styrer du på PC: Brug mellemrumstasten til at skyde og piletasterne til at hoppe. På mobile enheder skal du bare trykke på ikonerne for at hoppe og skyde. Nøglen er at overleve så længe som muligt, uden at miste dit liv. Du har tre liv i hver runde.

Læs mere
Læs mindre