Ninja Run

Ninja Run
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Ninja Run
  • DEL

Ninja Run - "Hop og Løb hurtigt"

Dette er et super sjovt løbespil, hvor du er en ninja, der prøver at klatre, hoppe og løbe over forhindringer og samle point. Men der er flere forskellige udfordringer, som vil gøre det vanskeligt for dig; der er forskellige høje og lave platforme, som du har brug for at komme over. Der vil være pigge, der kommer op fra jorden og tvinger dig til at hoppe udenom for at undgå dem. Der vil også være brede sprækker, hvor der ikke er noget land at stå på, men blot en bunke ustabile faldende kasser, som hurtigt vil falde ned, når du træder ud på dem. Derfor skal du sørge for at planlægge dine moves i god tid for at sikre, at du får et jævnt løb. Den største trussel mod dig er TNT-tromlerne, der er overalt; hvis du rører ved dem, så eksploderer de.

Mens du løber rundt, skal du samle forskellige mønter, som giver dig point. Du skal indsamle pointene på en smart måde, da de har forskellige værdier. Der er almindelige mønter, som giver 5 point. Unikke mønter til 10 point, guldmønter til 25 point, og der er nogle rubiner, der er 50 point værd, men de er sjældne.

I kombination med dette er der vand overalt, og ninjaen kan ikke svømme. Underligt, ja, men det er hvad det er, så sørg for at holde ham væk fra vand, da han ellers mister et liv, hvis han rører ved det. Du mister også liv, hvis du løber over pigge, eller hvis du detonerer en bombe.

Dette er et endeløst løbespil; der er ingen levels eller niveauer i spillet. Du skal fortsætte så længe, du kan, så bliv ved med at løbe og undgå forhindringerne. Selv hvis du fejler, skal du ikke bekymre dig, da landskabets grundlæggende struktur ikke varierer særlig meget. Så hvis du bliver ved med at fejle ved en bestemt del, skal du bare huske dens struktur og planlægge på forhånd. Men stol ikke helt på dette, da det aldrig er helt det samme.

De mønter, du samler, tilføjes til sidst, og din score beregnes ud fra det; jo flere mønter du samler og jo mere værdifulde de er, jo mere stiger din score.

Er du klar til det fedeste gratisspil online? I dette actionfyldte løbespil skal du optjene point, og sammenlign dem for at finde ud af, hvem der er en ægte ninja!

Læs mere
Læs mindre