Spil Santa Chase

Santa Chase
START SPILLET
GRATIS SPIL / JULESPIL / Santa Chase
  • DEL

Santa Chase - Guide og hjælp din Julemand!

Er du klar til at guide din julemand til at samle så mange gaver som muligt? Santa Chase er et gratis online spil, som er sjovt og udfordrende.

I dette spil skal du forsøge at undgå at køre ind i køretøjer, træer, forhindringer, elektriske ledninger eller din egen hale. For at komme videre til 2. niveau skal du forsøge at gennemføre mindst 7 mål. Nyd og prøv Santa Chase allerede i dag! Glædelig jul!

Kontrol af spillet

For at spille dette spil på PC skal du bruge venstre og højre piletast på dit tastatur til at dreje til venstre eller højre.

For at spille dette spil på mobilen skal du trykke på venstre side af skærmen for at dreje til venstre og trykke på højre side af skærmen for at dreje til højre.

Sådan spiller du - Santa Chase

Målet med dette spil er at hjælpe julemanden med at få fat i så mange gaver, som muligt, uden at kollidere med noget eller blive stoppet af politiet.

Du skal planlægge dine sving på forhånd og lave færre pludselige sving, når du samler gaver, for når du læsser flere gavevogne, bliver din slæde længere, og det bliver sværere at dreje. Spillet består af to niveauer.

Når du har klaret mindst syv af det første niveaus 10 mål, kan du gå videre til det andet niveau.

Læs mere
Læs mindre