Ninja Run New

Ninja Run New
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Ninja Run New
  • DEL

Ninja Run - Overvind forhindringerne

Ninja Run er et online arkadespil, der er smækfyldt med kick-ass-ninja-action.

Du spiller en ninja, som gerne vil nå til en ø nemlig hans hjemø i Japan. Men midt på hans sti ligger mange farlige forhindringer. Han har brug for at komme igennem dem og ankomme til øen hurtigst muligt. Vil du være i stand til at hjælpe ham?

Er du stærk og trænet nok til at bevæge dig som en ninja?

Hvad du skal gøre er, at samle mønter og specielle præmier, der kommer din vej. Hop fra en platform til en anden. Saml mønter og stjerner. Men du skal være opmærksom på de bomber, der ligger på din vej. Hvis du ved et uheld springer ind i en af dem, så er det slut. Så er du nødt til at starte forfra.

De mønter og stjerner, du har samlet, og den afstand, du har bevæget dig, kan ses lige over skærmen. Så tjen så mange point som muligt.

Er du klar på denne udfordring? Så prøv det af. Det er tilgængeligt i browseren. Ninjaen vil løbe alene. Du skal springe på det helt rigtige tidspunkt. Derfor er det vigtigt, at du afmåler dine spring på den bedst mulige måde. En enkelt fejl, og så springer bomben og dræber ninjaen.

Hvis du godt kan lide den japanske kultur og tradition, vil du utvivlsomt nyde dette spil til pc gratis. Se bare hvor hurtigt en ninja løber. Hvor hurtigt han krydser alle forhindringer med stor kompetence og masser af kampgejst. Hvis du vil være en ninja, skal du holde dine øjne og ører skarpe som en fugl og være snedig som en ræv.  Lyt til dine egne instinkter. Lyt til dit hjerte. Du vil se, hvilke farer der kommer til dig, og du vil vide, hvordan du skal håndtere dem.

Hvis du er fan af japansk mytologi, er du i god fortrolighed med de våben ninjaerne brugte. De brugte bomber og stjerner og sværd. De opererer primært i mørket. De arbejder bedst i skyggen. De var snigmordere, hvis ultimative våben var deres intelligens og deres sanser. Dermed kunne de overvinde eventuelle vanskeligheder med fremragende evner.

Men kan du overvinde forhindringerne for ninjaerne i dette spil? I det mindste kan du prøve dit bedste. Ninja-ånden er i dig og vil altid lede dig som et fyrtårn. 

Så prøv det. Lad os se, hvor langt du kan komme.

Læs mere
Læs mindre