Crazy Runner

Crazy Runner
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Crazy Runner
  • DEL

Crazy Runner - "FAR AND FAST!"

Dette er et klassisk top-rated spil, og de fleste kender det allerede. Dette er et klassisk top-rated spil, og de fleste kender det allerede.

Du starter spillet ved at begynde at løbe; du kan ikke kontrollere hastigheden eller retningen, men kun karakterens spring. Mange forskellige forhindringer vil komme i vejen for dig, og du bliver nødt til at undvige dem for at fortsætte dit løb; du er nødt til at springe for at undgå forhindringerne. Hvis der er to forhindringer på samme tid, som for eksempel en bil og et dæk, bliver du nødt til at foretage et "dobbelt-spring". Du kan trykke på hoppeknappen igen, mens spilleren er i luften for at hoppe dobbelt og nå længere i dit spring.

Forhindringerne vil komme i form af biler, bomber og dæk, som kommer til dig fra højre. Der vil være point på vejen, og du skal hoppe og samle dem op for at øge din score i løbet. Denne score vil være bedømmelseskriterierne for din præstation. Du bliver nødt til at spille meget opmærksomt, da der ikke er flere liv i spillet; hvis du fejler en enkelt gang, bliver du nødt til at starte forfra.

Grafikken er meget fed, og lydeffekterne er også perfekte. Det unikke ved dette spil er dets enkelthed. Du er kun i kontrol over at få karakteren til at hoppe, og udover det er der intet, du kan kontrollere. Dette faktum kan gøre spillet meget vanskeligt for nogle spillere. Du bliver nødt til at øge dine færdigheder ved at øve dig, hvis du ønsker at få flere point og nå endnu længere.

Så start med at spille i dag hvis du ønsker at blive ekspert. Hvis du tror, du er ekspert, kan du sammenligne din high score med dine venner for at finde ud af, hvem der er den bedste løber i din venneflok!

Læs mere
Læs mindre