Fruit Slasher

Fruit Slasher
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Fruit Slasher
  • DEL

Fruit Slasher - "Slash 'em"

Har du nogensinde set en samurai-film og ønsket selv at blive en samurai? At hugge og skære gennem fjender én efter én, ja, vi ved, at det måske ikke kommer til at ske. Dog har vi den næstbedste ting klar til dig, nemlig "FRUIT SLASHER". Spillet er her for at lade dig slippe din indre kriger løs og lade din vrede og dit raseri køle ned.

I dette sjove interaktive dejlige spil skal du hugge frugter ned, der bliver kastet foran dig. Du skal swipe fingeren over dem for at skære dem i to stykker; og hvis du er hurtig nok, kan du give dem endnu et swipe for at skære gennem dem endnu en gang. 

Bliv ved med at knuse frugterne til du bliver ekspert i det, og med hver frugt du skærer igennem, bliver du endnu bedre venner med frugterne, end du var før. Spillet bliver ved med at udfordre dig mere og mere jo længere du kommer. Der vil komme flere og flere frugter frem på skærmen, så du er nødt til at være yderst opmærksom og skarp, hvis du vil blive den ultimative frugtsnitter. En gang imellem vil der blive kastet bomber ind i stedet for frugter for at forvirre dig yderligere. Derefter kastes bomber ind sammen med frugterne for at gøre spillet endnu mere udfordrende, og du bliver nødt til at bevise, om du er en rigtig samurai eller blot en nybegynder.

Bare rolig, du skal nok få dine chancer. Enhver stor kriger får chancer, og det vil du også få. Du vil have 3 liv, og hvis du lader nogle af frugterne falde vil det koste dig et liv hver gang, men du skal være virkelig forsigtig med bomberne, da denne regel ikke gælder for bomberne. Et enkelt forkert swipe på en bombe og dit spil er slut.

Spil dette spil alene som en enlig kriger, der forbedrer sine evner. Du kan også spille med dine venner for at finde ud af, hvem der er den største mester af alle. Men vær forsigtig; den knivskarpe grafik i samspil med musikken i dette spil er dragende. Dette spil giver en oplevelse, der gør det svært at lægge din mobil fra dig lige med det samme. 

Så hvad venter du på? Gå i gang med at snitte alle frugterne med det samme og pas på, du ikke også skærer din skærm over; God fornøjelse!

Læs mere
Læs mindre