Santa Run

Santa Run
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Santa Run
  • DEL

Santa Run "Hjælp julemanden med at redde julen!"

Julen er i fare!

Julemanden har mistet alle sine gaver, og nu er det jul. Du skal hjælpe julemanden med at samle alle gaverne og dermed redde julen. Gå gennem byen og find gaverne så hurtigt som muligt, men det er ikke så let, som det lyder. Alle julemandens hjælpere og venner har vendt sig mod ham, og de vil gøre deres bedste for at forhindre dig i at indsamle gaverne.

Peberkagemændene strejfer rundt med slikkepinde i hænderne for at stoppe julemanden. Rensdyrene er fulde og vil angribe julemanden med de tomme flasker, og selv snemændene prøver at stoppe julemanden. Selv de loyale alfer, som har hjulpet julemanden hele deres liv, har vendt sig mod ham.

Du er nødt til at hjælpe julemanden med at indsamle gaverne og undgå hans fjender. Har du tænkt over, hvad du kan gøre for at besejre dem?

Brug din tunge sæk til at slå dine fjender, og sigt på dem med sten for at ramme dem på afstand. Prøv også at undvige deres angreb ved at hoppe og skræmme dem.

Bliv ved med at besejre fjenderne og gå til nye områder, hvor der vil være endnu flere gaver. Husk at fjenderne vogter over gaverne, så du skal besejre dem. Hvis de får dig, skal du ikke være bekymret, du har tre liv til at redde julen, men vær stadig forsigtig, da spillet vil slutte efter de tre liv.

Spillet er fuld af eventyr, sjov, fare og stress. Grafikken er af høj kvalitet, hvilket bliver endnu mere lokkende med den perfekte musik i spillet.

Saml gaver, besejr rensdyr og alfer og red julen!

Læs mere
Læs mindre