Spil Dozie Penguin

Dozie Penguin
START SPILLET
GRATIS SPIL / DYRESPIL / Dozie Penguin
  • DEL

Dozie Penguin - Hop med Dozie!

Hjælp Dozie Penguin med at nå målstregen! Dozie Penguin er et spændende spil, der sætter dine reflekser og din koordination på prøve.

Hop over forhindringer, undgå farlige fjender, og samle mønter for at låse op for nye niveauer. Med levende billeder og en brugervenlig gameplay er Dozie Penguin det perfekte spil for børn i alle aldre! Så tag med Dozie på eventyr i dag, og bliv godt underholdt!

Kontrol af spillet

Kontrol af spillet er meget enkle. På en smartphone kan du finde touch-kontrol på skærmen. Nederst til venstre på skærmen finder du venstre og højre bevægelsesknap. Nederst i højre side af skærmen finder du springknappen.

På en PC skal du bruge dit tastatur til at styre spillet. Brug "A", "D" eller venstre og højre piletast til at bevæge dig, og tryk på mellemrumstasten eller pil op for at hoppe.

Sådan spiller du - Dozie Penguin

Din mission er at hjælpe pingvinen med at nå målstregen. Du skal hoppe for at krydse hullerne og undvige forhindringer og fjender. Men der er en hage ved det. Pingvinen hopper i slowmotion. Du kan hoppe på stedet eller mens du bevæger dig.

Når du først har hoppet, kan du ikke ændre retning. Så det er meget vigtigt, at du hopper i det rigtige øjeblik og i den rigtige retning.

Læs mere
Læs mindre