Traffic

Traffic
START SPILLET
GRATIS SPIL / BILSPIL / Traffic
  • DEL

Traffic - Du styrer trafikken!

Traffic er et unikt, spændende og sjovt gratis pc spil, som folk fra alle aldersgrupper vil finde sjovt. Hovedmålet med spillet er simpelt: Hjælp personen med at nå sin bil. Der er dog mange udfordringer på vejen. Den farligste af dem er den gale trafik, der ikke holder tilbage for nogen! Nøglen er at vente på det rette øjeblik og så tage chancen for at komme i mål. Du kan både bevæge dig frem og tilbage i trafikken.

Lige meget hvilken beslutning du tager, så pas på, for hvis først en bil har ramt dig, så er det slut, og du skal starte forfra. Det bedste ved spillet er, at det tester din tålmodighed og forbedrer din evne til at tage de rigtige beslutninger. Spillet er designet med fantastisk grafik og mange kunstneriske detaljer. Derudover er Traffic et let spil, som ikke fylder meget på din enhed. Dette sikrer, at applikationen kører problemfrit uden fejl eller forsinkelser. Desuden er spillet meget brugervenligt, så både børn på tre år og voksne kan spille dette spil. Så vent ikke længere, hav det sjovt!

Sådan spiller du:

Traffic er et simpelt spil, fordi du kun behøver at trykke på knapperne frem og tilbage på skærmen med musen. Du kan kun bevæge dig ét trin ad gangen, og det er op til dig, om du skal bevæge dig frem eller tilbage. Målet er at holde øje med trafikken, så du ikke bliver ramt af en bil. Hovedmålet er at nå din bil, som er 100 skridt væk. Din bil er altså kun 10 meter væk. Hvis du kan overkomme den afstand, så er du lykkedes. Tillykke!

Læs mere
Læs mindre