Mini Heads Party

Mini Heads Party
START SPILLET
GRATIS SPIL / 2 PLAYER / Mini Heads Party
  • DEL

Mini Heads Party - Det ultimative festspil

Gør dig klar til at få den bedste gaming-fest nogensinde! Mini Heads Party er et gratis online spil, der består af flere sjove og underholdende spil i ét! Du kan spille dette spil i enspillertilstand, eller du kan spille det med dine venner og familie.

Den søde og farverige animation og det nemme gameplay vil helt sikkert give dig en sjov og afslappende tid. Gør klar til at slå dine venner i dette sjove spil.

Kontrol af spillet

Mini Heads Party kan spilles på smartphones, og kontrol af spillet er meget nem. For at styre dit minihoved skal du bruge tommelfingerbetjeningen, der er placeret nederst til venstre på skærmen. Og hvis du er i 2-spillertilstand, kan du finde den både nederst til venstre og til højre på skærmen for begge spillere.

Sådan spiller du - Mini Heads Party

Mini Heads Party indeholder flere forskellige spil. Det første spil er et klassisk spil airhockey. Du skal score flest mål, inden tiden løber ud, for at vinde dette spil.

Det andet spil er et sjovt kyllingespil. I dette spil er dit mål at fange og sætte kyllinger ind i indhegningen inden tiden går ud. Det gælder om at sætte flere kyllinger ind end din modstander.

I det tredje spil skal du lave mad og fodre minihovederne for at få point. Scor det højeste point for at besejre din modstander.

I det fjerde spil skal du forsøge at undvige de indkommende forhindringer eller blive spist af det store hoved. Vær den sidste, der står tilbage for at vinde dette spil. Der er også et bonusspil i 2-spillertilstand. I dette spil skal du undgå uhyggelige spøgelser og løbe væk fra dem. Hvis du bliver fanget, vil du tabe. God fornøjelse med spilfesten!

Læs mere
Læs mindre