Car Physics BTR-80

Car Physics BTR-80
START SPILLET
GRATIS SPIL / SIMULATIONSSPIL / Car Physics BTR-80
  • DEL

Car Physics BTR-80 - Den vildeste fysikmotor

Kan du lide at klare nye udfordringer? Har du evnerne til at blive den bedste chauffør? Er du interesseret i sjove arkadespil, der kan spilles i timevis uden stop?

Hvis svaret er ja, har vi det perfekte online racingspil til dig! Car Physics BTR-80 er et spændende, actionfyldt og sjovt spil, som alle kan lide at spille. Denne fantastiske, gribende, off-road simulator er enestående.

Målet i spillet er at køre din ottehjulede tank gennem et ujævnt, kuperet terræn til målstregen. Derudover skal du bevise, at du er den bedste chauffør og vise dine køreevner for at få den højeste score. Car Physics BTR-80 er ikke kun sjovt at spille, dette online gratis spil forbedrer også din øje-til-hånd koordination.

Du kan spille dette spil i timevis uden at blive træt af det - det er så godt!

Grafikken i Car Physics BTR-80 af høj kvalitet, hvilket giver spilleren den ultimative spiloplevelse. Desuden får det lokkende tema, farvekombinationer og fordybende lydeffekter Car Physics til at skille sig ud i forhold til andre off-road racerspil. Så hvad venter du på? Spil dette spil nu!

Sådan spiller du:

Car Physics BTR-8 er enkelt, ukompliceret og selvfølgelig sjovt at spille. Kontrollerne er ret ligetil. Du bevæger dig fremad og bagud ved brug af piletasterne. For at bruge nitro skal du trykke på Shift- dette vil øge din hastighed.

Målet er at nå slutningen af målstregen og samle så mange mønter som muligt på din vej, og derigennem opnå den højeste score. En vigtig ting at huske på: Bilens brændstof kan løbe tør, så saml brændstof på vejen, for at genopfylde bilen.

Læs mere
Læs mindre