Skateboard Challenge

Skateboard Challenge
START SPILLET
GRATIS SPIL / SPORT / Skateboard Challenge
  • DEL

Skateboard Challenge - Skate til sejr!

Gør dig klar til at opleve skateboarding som aldrig før! Med dette gratis casual spil Skateboard Challenge kan du hoppe, flippe og vise dine evner som skateboardkører frem.

Mærk suset ved at navigere gennem forhindringer, mens du udfører tricks med en glat og præcis styring. Nå målstregen på rekordtid, og vis dine venner, hvem der er den bedste skateboarder derude!

Spillets kontrol

På en smartphone skal du bruge skærmkontrol. I nederste højre hjørne finder du knapperne kickflip, indie grab, ollie og heelflip. I det nederste venstre hjørne finder du knapperne grind, nosegrind og noseslide.

På en PC skal du bruge tastaturet for at spille spillet. Tryk på "Z" for kickflip, "C" for heelflip, "X" for indy flip, "mellemrumstasten" for ollie. Og brug piletasterne til rail skills.

Hvordan spiller jeg - Skateboard Challenge

Din udfordring er at nå frem til stopskiltet, og på din vej skal du hoppe over kegler, glide på rails og lave seje tricks. Du skal også samle bogstaver for at fuldføre ordene. Saml mønter for at låse op for nye figurer og lav dine seje tricks for at få bonusser.

Læs mere
Læs mindre