Cycle Sprint

Cycle Sprint
START SPILLET
GRATIS SPIL / RACING / Cycle Sprint
  • DEL

Cycle Sprint - Sprint din vej til sejr!

Gør dig klar til at opleve suset ved en Cykel Race fra dit eget hjem. Cycle Sprint er helt gratis at spille, med høj kvalitet og grafik der er meget realistisk! Med super nem styrekontrol vil du med sikkerhed have det sjovt.

Bliv den hurtigste cyklist og kom med på leaderboardet! Træd i pedalen og gør dig klar til en adrenalinfyldt tur med Cycle Sprint!

Spillets kontrol

På en smartphone skal du bruge touch-kontrollerne på skærmen. I venstre side finder du knappen op og ned, og i højre nederste højre hjørne finder du boost-knappen.

På en PC skal du bruge tastaturet til at spille dette spil. Brug piletasterne op og ned til at bevæge dig, og brug mellemrumsknappen til at booste.

Hvordan spiller jeg - Cycle Sprint

Dit mål er at konkurrere mod alle cyklisterne og komme først i mål. Du kan vælge mellem 3 forskellige baner, der ligger forskellige steder. I starten af spillet kan du også tilpasse din cykel og rytter.

Mens du kører om kap, skal du navigere din rytter og køre fra de andre ryttere. Du vil have en energibar, der falder over tid. Hvis du bruger boost, falder den hurtigt. Du skal samle på flaskerne for at få mere energi.

Læs mere
Læs mindre