Tractor Mania

Tractor Mania
START SPILLET
GRATIS SPIL / BILSPIL / Tractor Mania
  • DEL

Traktor Mania

Gør dig klar til den vildeste tur i dit liv! Tractor Mania er her for at tage dig med på et eventyr. Kør forsigtigt gennem den ujævne vej, mens du leverer frugt og grøntsager med din trofaste traktor.

Vis os dine køreevner, saml mønter, og opgrader dine traktorer! Tag rattet, og spil Tractor Mania nu!

Spilkontrol

For at køre traktoren skal mobilspillere bruge de kontroller, der er angivet på skærmen. Nederst til højre finder du accelerations- og bremsekontrollen. Og med kontrolelementerne nederst til venstre kan du styre din for- og bagside. Du finder også boost- og håndbremseknappen ved siden af målerne.

PC-spillere skal bruge tastaturet for at spille. Piletasterne op og ned for acceleration og bremse. Og mellemrumstasten til håndbremsen. Du kan også bruge musen til at klikke på skærmkontrollerne og spille.

Hvordan spiller jeg - Tractor Mania

Din mission er at levere alle frugter og grøntsager med succes, før tiden løber ud. Den største udfordring vil være vejen. Du skal køre gennem meget ujævne og kuperede veje, og hvis du kører hensynsløst, vil maden falde ned fra din trailer. Så du skal bruge styringen smart til at navigere din traktor sikkert, så ingen mad falder af.

Du vil få stjerner og guldmønter i henhold til din leveringsmængde. Du kan bruge guldmønterne til at købe en ny trailer eller opgradere din gamle traktor.

Læs mere
Læs mindre