Speed Racer

Speed Racer
START SPILLET
GRATIS SPIL / RACING / Speed Racer
  • DEL

Speed Racer - Pas på de modkørende biler!

I dette gratis spil kører du på et ovalt racetrack. Pas på! Det er vanedannende! I dette spil kører du på et ovalt racetrack. Din bil kører i den modsatte retning af din modstanders bil. Du skal undgå at støde ind i den modkørende bil, køre så mange omgange som du kan, optjene så mange point som muligt og fortsætte videre i løbet. Den eneste regel her er at undgå sammenstød! Ellers er spillet slut.

Husk, du skal spille med et roligt sind og med stor tålmodighed. Hvis du har et enkelt sammenstød, skal du starte forfra. Dette sjove racerspil vil helt sikkert gøre dig i godt humør, og du vil have det sjovt med at spille det. Bare vær forsigtig og hold dit fokus. Lad os se hvor mange runder du kan gennemføre! Og lad os se hvor mange tæt på-sammenstød du kan undgå! Og hvor mange forhindringer du kan overvinde! Men vær opmærksom! Dette spil er virkelig et vanedannende spil, men også virkelig cool på samme tid. Du kan kigge på racerbanerne og de omkringliggende grønne områder, som om du var en rigtig formel 1 racerkører.

Der er også nogle seje eksotiske bilmodeller med i spillet. Spillet er super sjovt. Det vil fange din koncentration og gøre dig godt tilpas på samme tid. Du vil også kunne nyde lyden og grafikken i dette spil. Du vil føle den samme følelse, som racerkørerne gør, mens de kører på en rigtig racerbane. Du vil føle deres passion og deres kæmpe energi og samtidig deres store trang til sejr og til at nå målstregen for den første. Forestil dig at du er en rigtig racerkører. En speedracer. Alt hvad du har lært gennem hele dit liv har handlet om speed race og fart over feltet. Du er stor fan af de professionelle racerkørere, som elsker fart ligesom dig.

Hvis du lever for fart og at kæmpe for æren og elsker at tale om racing, så er dette spil med sikkerhed noget for dig og dine racerkammerater. Hvis du vil føle dig som en ægte racer og en risikotager, så på med dragten og ud og nyd det!

Dette spil kan spilles på både mobil- og PC-enheder. Du kan spille med en eller to spillere. Hvis du kun er en spiller, skal du bruge Shift & Touch-tasterne. For 2-player spil er angivet nedenfor. Player-1 (Shift & Touch venstre side på displayet), Player-2 (pil op & Touch højre side på displayet). Så tænd motoren og kom af sted!!

Læs mere
Læs mindre